Sök
Stäng denna sökruta.

RFSL – 46 Mkr i bidrag och certifieringar

  Folk är anställda på ett jobb för att utföra en särskild arbetsuppgift. Det kan tyckas vara det mest självklara i världen, att när man anställs på ett jobb går man framför allt tid för att utföra de arbetsuppgifter man kommit överens om, men inte om du pratar med alla de personer och organisationer i Sverige som tjänar pengar i "värdegrundsindustrin". För då ska anställda syssla med en massa annat på arbetsplatsen.  RFSL är en sådan organisation, som tjänar multum av både skattepengar och privata pengar, men som oftast ändå kommer från skatt eftersom det är den offentliga marknaden de framför allt lockat. För att inte blanda ihop RFSU och RFSL kan jag direkt berätta att RFSL sysslar med...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon