Sök
Stäng denna sökruta.

Härvan i Socialdemokraterna Botkyrka

  Det mest anmärkningsvärda är inte att Botkyrkas politik nu börjar tas över av gängkriminella och därmed gå i Södertäljes fotspår. Det är att sossarna nationellt helt har lagt locket på.  De vägrar kommentera det ens. Och media är som vanligt flata och låter dem komma undan. Tänk om det varit M eller SD i Botkyrka som infiltrerats av kriminella? Då hade vi haft en drev som varit minst lika stort som ål-drevet...... Om inte media ännu en gång vill bevisa det är olika regler beroende på om man är vänster eller höger  får de nu jaga dem och inte släppa taget tills vi fått svar på frågorna om det här.  Alla förstår att det finns internt maktspel av olika falanger...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon