Sök
Stäng denna sökruta.

Det luktar sosse runt Allra

  Jag kommer i några inlägg framöver ge mig på att gräva i ytterligare ett orört getingbo - när Socialdemokraterna genom inblandning i Allra-målet lyckades begränsa pensionssystemet.  Svenska politiker brukar alltid malligt framhärda att landet får mycket lågt på korruptionsindex varje gång det mäts. Problemet är att de undersökningarna aldrig mäter vänskapskorruption och den grenen har Socialdemokrater svart bälte i eftersom de efter över 60 års regerande blivit mästare på att ändra systemet efter sina egna preferenser. Det är oundvikligt i ett land som under lång tid liknande en enpartistat. Se hur kommuner brukar bli när ett parti regerat alldeles för länge, oavsett partifärg. Vi har Kjell Janssons rike Norrtälje liksom sosse-fästet Göteborg, det finns gott om exempel i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon