Sök
Stäng denna sökruta.

Det Northvolt aldrig talar om – konkurrensen

  Idag blev det känt att Storbritanniens version av Northvolt - Britishvolt - går i konkurs. Liksom Northvolt hade de stora planer att ta över marknaden i Europa, placerade fabriken i en liten stad med stora löften om jobb och fick en massa statliga pengar.      Precis som Northvolt marknadsförde sig bolaget som att de skulle leda batteri-revolutionen, både i UK och i EU. Med giga-fabriker, alla gröna start-ups bästa införsäljningsargument som får ögonen att lysa på alla politiker i EU med drömmar att leda stora industrinationer som deras företrädare en gång fick göra, och flashiga bilder på fabrikerna de vill bygga för andra människors pengar lovade även de många jobb. Tusentals.        Nedan ser ni...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon