Sök
Stäng denna sökruta.

Några ord om det gångna året

  Det är nyårsafton och imorgon är det 2023. Vi lägger nu ett valår, och dessförinnan en pandemi bakom oss helt och kan konstatera att det är mycket som ändrats på kort tid.  Innan pandemin präglades landet av ett nytt politiskt landskap när Centerpartiet återigen blev ett vänsterparti, efter att ha tillhört den borgerliga familjen ända sedan det nya millenniets början. Och en välkommen slutfas på att behandla Sverigedemokraterna som andra klassens medborgare, både i politik och i verklighet.  Kartan ritades om, sedan kom pandemin och världen blev fullständigt galen. Jag trodde aldrig att jag skulle få uppelva den sortens repression och storskalig auktoritär utrullning utan debatt, när till och med högern tävlade om att inskränka våra fri- och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon