Sök
Stäng denna sökruta.

Stärk grundlagarna nu

  Vi blev äntligen av med den sämsta justitieministern vi har sedan Geijer, som låg med barn på 70-talet. Morgan Johansson har ägnat betydligt mer tid åt att ändra grundlagar och nita yttrandefriheten än har twittrat och det säger en del.  En av hans alla försök blev nu tyvärr verklighet när spionlagen gick igenom och alla partier utom SD och V tyckte att vi som gräver runt organisationer ska kunna övervakas av Säpo.  Beklämmande nog har media visat noll intresse för alla de här attackerna. De har varit upptagna med att mobilisera för att själva inskränka yttrandefriheten online genom lagkrav mot Facebook och Google i enad front. Nu först i efterhand har några pliktskyldigt klagat, när det är för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon