Sök
Stäng denna sökruta.

Batterier är dåtid, framtiden är bränslecell

  Vi har blivit itutade länge att framtidens för den elektrifiering som pågår är i batteridrivna elbilar. Ivrigt understödd av bland annat Kina, som själva sitter på majoriteten av fyndigheterna. De identifierade redan tidigt 90-tal att efterfrågan på sällsynta metaller skulle öka och började lägga beslag på fyndigheter globalt, inte minst i Afrika.  Förutom att få alla andra att investera i grön energi som de ska tillverka (själva bygger de kolkraftverk) vill de också tillverka världens el-bilar och batterier.      Men många intressen har investerat mycket i just batteribilen, inte minst de globala stora bilmärkena har valt den vägen och därför också lagt ofattbart stora summor på att lobba fram el-bilen med batteri som framtiden. Har man investerat...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon