Sök
Stäng denna sökruta.

Bedragare i gröna branschen

  Nyligen skärptes straffet för en "entreprenör" som under många år lurat till sig pengar för en produkt som visade sig varken finnas eller fungera. Det är ingen överraskning att produkten han valt för sitt bedrägeri är en luftvärmepump som påstods generera mer energi än den förbrukade.  När bubblor dyker upp, när politiken pumpar upp vissa branscher med stöd och beslut så drar det till sig en massa kriminella och det här är en av lycksökarna.  Hans uppfinning påstods revolutionera marknaden, skälet var att just han skulle ha lyckats få fram en uppfinning som helt stred mot energiprincipen genom "synkron energi" som därför kunde producera mer energi än den konsumerade.  Det lät för bra för att vara sant och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon