Search
Close this search box.

Northvolts guld och gröna skogar

  Det är så där med prestigeprojekt som lockat tills sig både lokala politikers gunst, och sedan nationella - de får då även med sig media. Särskilt om projektet är grönt, då flyger viljan och ambitionen hos media att granska ens det lilla all världens kos. Det här en fördjupning av det första inlägget om Northvolt, som ni kan läsa här.  Northvolt var det första i raden av dessa gröna bidragsentreprenörer som såg en stor affärsmöjlighet i att få skattebetalarna att betala utveckling och förverkligande av sina högt flygande planer.  2016 startades Northvolt med högt flygande ambitioner av Peter Carlsson. Han är civilingenjör från Luleå som bland annat jobbat åt Tesla i Palo Alto som Supply Chain Manager i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon