Sök
Stäng denna sökruta.

Preem är också del av vätgasbubblan

  Mitt favoritbolag Preem finns det tydligen ännu mer skäl att skriva om, inte bara så att de fick världens högsta reduktionsplikt i betalning för att lägga ner Preem-raff i Lysekil utan de är också del av det stora smörgåsbordet av pengar som vänstern ställt upp för alla lycksökare inom vätgasbubblan. Säg "fossilfritt" och det regnar just nu pengar.  I januari 2021 meddelade statliga Vattenfall att man samarbetar med Preem om fossilfri etanoltillverkning via just vätgas.  Man lanserade 2022 ett nytt samarbete om vindkraft till havs dessutom. Så havsbaserad vindkraft som kanske byggs på Västkusten skulle öronmärkas till just Preem och inte privatkunder och andra företag.  Som ni kan läsa innantill kräver bara elektroyls-fabriken man vill bygga 500 megawatt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon