Sök
Stäng denna sökruta.

Veronica Palm åkte dit

  Jag har som ni vet då och skrivit om bland annat riksdagsledamöter som tar bidraget efter de slutat och följt upp. Hösten 2020 skrev jag om Veronica Palm eftersom jag noterade att hon hunnit skriva en hel deckare trots att hon levde på bidrag och skulle söka jobb. Det råder ingen brist på jobb för en barnskötare i Stockholm, vilket är hennes utbildning innan hon blev politiker med superhög lön.  Hon hade väldigt högt tonläge jämt om bland annat sådant här.      Så jag skrev om hennes bolag. Att hon när hon levde på bidrag passade på att belöna sig själv med att dela ut hela vinsten i lågbeskattad utdelning. Trots att hon drog in inkomster hade...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon