Sök
Stäng denna sökruta.

Kletiga Klenell

Jag vet inte vad det är med lite tragiska vänstermän som inte längre är unga, fortfarande kallar sig progressiva och hankar sig från än den ena, än den andra lilla vänstertidningen, med en ouppnåelig dröm att någon gång betraktas som en riktig journalist och få jobb på DN eller SVT. Varför de är orimligt upptagna med vad jag håller på med trots att jag ignorerat dem i åratal.  En i raden av dessa är Johannes Klenell.  Han ägnar fascinerande mycket tid åt mig faktiskt. När han inte gör det skriver han om någon annan på sin hyfsat korta hatarlista till höger där Bali och Arpi också står, ty sådana som Klenell har varken talang eller vilja att skriva om...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon