Ebba Busch fick gratis argument mot bistånd

  Jag har själv inte läst Socialdemokraternas skuggbudget eftersom det är precis efter ett val och dessa budgetar rent krasst brukar vara tämligen värdelösa att läsa. Istället ger man dem uppmärksamhet de inte förtjänar. Att spendera frikostigt när man inte har makten är oppositionens enda glädjeämne.  Därför missade jag också att det faktiskt just denna gång fanns nyheter i sossarnas budget.  Socialdemokraterna överger nu 1 %-målet med biståndet.  Det är en jättenyhet, dolt bakom en påstådd satsning på 2,5 miljarder. Men räknar man på sådana dyker ibland en annan verklighet upp och det gjorde det här för plus 2,5 miljarder blir mindre än 1 % av statsbudgeten, då hade ökningen behövt vara ännu större.  Sossarna sänker i själva verket...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon