Sök
Stäng denna sökruta.

Charlatanerna Rung faller

  Jag har skrivit om Nina och Peter Rung länge, inte minst har jag twittrat om dem. Som den här från 2021 där jag just skrev om hennes utbildning, som bara är en kandidat.      Från 2019:   Här är en från 2020.      I augusti 2020 skrev jag första blogginlägget om just Peter Rung, som utan någon som helst relevant utbildning eller erfarenhet så fort han gifte sig med Nina Rung plötsligt blev expert på feminism och barn och våld mot kvinnor. Hepp, så kunde han titulera sig expert, trots att frugan inte heller är expert, inte akademiskt meritmässigt.  I september 2022 valde jag att granska makarna Rung, för de arbetar ihop med skojeri-projektet Huskurage som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon