Fossilfritt stål nästa gröna bubbla

  Det råder ingen brist på alla de bidragsentreprenörer som ser stora möjligheter att pumpa skattebetalarna på pengar när nästa gröna trend visar sig. De har tyvärr varit många och den gemensamma nämnare stavas politik.  För när miljörörelsen lyckats övertyga politikerna om att just deras nya grej är framtiden ser politikerna alltid den solklara win-win: de framstår som moderna och miljömedvetna  och får dessutom hjälp av miljörörelsen. Eftersom politikerna förfogar över landets största pengapåse skatt är det dessutom helt riksfritt att ge frikostiga stöd till precis vad som helst.  Någon annan betalar alltid.  Går det åt skogen, vilket de flesta av de här miljötrenderna gör eftersom det bygger på önskningar och bra PR och inte marknadsmässighet, spelar det ingen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon