Sök
Stäng denna sökruta.

Vem är Ibn Rushds nya chef?

  Konvertiten från Norrbotten, Anna Waara, heter hon som nu tar över chefskapet över islamisternas kärna Ibn Rushd.Jag har granskat Ibn Rushd längre än många andra, jag och Johan Westerholm var förmodligen de första som i offentligheten skrev om deras verksamhet.  Våra granskningar har tack och lov resulterat i en viktig diskussion om Ibn Rushd och finanseringen, med stor hjälp av forskare som Are Carlbom och Magnus Ranstorp som visat det vi alla anade - att IB är en del av Muslimska Brödraskapet. Sameh Egyptson har också varit en viktig del varför deras bastioner nu från Mehmet Kaplans fall och framåt börjat falla sakta, en efter en.  Vem är Anna Waara? Några pusselbitar framgår i artikeln om henne när...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon