MP-trolleri på Twitter

  Plötsligt dök det upp en tweet i flödet från någon jag aldrig sett som är jätte jättearg för att bidraget till elbilar försvann. För att vara en helt okänd person med 89 följare fick hon otroligt många gilla (över 200) på den där tweeten så det var väl därför den dök upp.  Janette är "ledsen" för att hon inte få köpa elbil som förmånsbil.    Det Janette inte vill att alla på Twitter ska veta är att hon är politiker och förtroendevald. Hon är språkrör för Skövdes miljöpartister.  Varför är hon inte öppen med det? Jag hade aldrig skrivit om en vanlig privatperson som twittrar om elbilar men när man medvetet döljer att man gör det som politiker...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon