Aktivistforskare Lennart Söder

  Miljörörelsen har länge engagerat olika forskare som är likasinnade och därför är ett perfekt alibi i debatten. Lyssna på forskarna. Tomas Kåberger som jag skrivit om är en av dem, Lennart Söder en annan. Miljöpartiet, Naturskyddsföreningen men också inte minst media anlitar tyvärr honom flitigt som expert eftersom han liksom Kåberger har en fin titel - professor på KTH.  Här är senaste exemplen på Lennart Söders mycket flitiga deltagande i debatten:   I likhet med Kåberger är hans livsuppgift att opinionsbilda mot kärnkraft.   Som synes skriver han också regelbundet i skräptidningen ETC som fifflar till sig mångmiljonbidrag av presstödet eftersom ingen vill betala för det och sedan låser in allt material så att ingen kan granska lögnerna. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon