Pakistans klimathyckleri

  Klimatalarmisterna spiller aldrig några tillfällen att larma om apokalypsen som bekant. Pakistan drabbades, som de ofta gör, av översvämningar eftersom landet ligger nära havsnivån och översvämningar är vanligt. Effekterna av just denna blev dock förödande. Media trumpetade direkt att det är klimatet och Pakistans ledare var inte sena med att anklaga rika västländer för att sabba klimatet så att fattiga pakistanier sedan får betala.  DN kallade det klimatkatastrof direkt, utan närmare efterforskning.  SVTs Erika Bjerström, själv trumpetare i klimatorkestern, hakade på direkt. Hon återgav klimatministerns påstående att "Pakistan är som ett vykort från randen av klimatstupet som världen rusar emot". Hon vet var som får spinn i media, den saken är klar.  Pakistans regerings PR-mål är tydligt -...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon