Sök
Stäng denna sökruta.

Hotet mot yttrandefriheten består

  Tyvärr har vi alldeles för lite debatt om yttrandefriheten. Den är bara på tapeten när sådana som Karin Pettersson på Aftonbladet av omsorg om demokratin vill på olika sätt stänga ner sociala medier. Samma omsorg om trygghet som despoter i alla tider visat sina medborgare när de tagit bort en frihet i taget.  Morgan Johansson efterdyningar finns nu på riksdagens bord för eftersom vi låst in yttrandefriheten i grundlagar är de inte så lätta att ändra.  Den nya regeringens justitieminister Gunnar Strömmer har från start varit tydlig om sin personliga omsorg över fri- och rättigheterna. Det hoppas jag nu han tänker bevisa i handling.  För vi måste stoppa de förändringar som nu ligger på bordet och det är bråttom. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon