Sök
Stäng denna sökruta.

Jag mailade FN-gruppen mot afro-rasism

  Nyligen blev det rubriker för att en grupp inom FN besökt Sverige och anklagade oss för att vara rasistiska mot svarta invandrare, inte minst polisen fick en känga. En rejäl.  Det låter allvarligt när FN kritiserar Sverige för att vara rasistiskt onekligen. Media återpublicerade kritiken utan att ställa följdfrågor. Jag antar att många journalister tänker att när FN talar man så lyssnar man. Själv tänkte jag direkt när jag läste artikeln att det här låter ju mycket märkligt.      FN-gruppen påstod att "övervåld, övervakning och en känsla av att känna sig säker eller hörd" präglar svarta människor i Sverige. När det gäller polismyndigheten. En mycket allvarlig anklagelse. Att polisen skulle särbehandla just svarta i Sverige, använda övervåld...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon