Sök
Stäng denna sökruta.

Centerstrid

  Jag skrev tidigt om partiledarkandidaterna och redan när Elisabeth Thand Ringqvist (ETR) kandiderade till riksdagen var det lätt att se att hon skulle ge sig in i striden när Lööf meddelat sin avgång, vilket också var väntat. Hon är ambitiös och med bakgrund i McKinsey var hon med i rekryteringen till ny VD för Svenskt Näringsliv för rätt många år sedan. Hon saknar alltså inte självförtroende, att hon precis kommit in i riksdagen spelar därför ingen roll för henne.  Jag prickade in två av tre kandidater, förutom henne även Daniel Bäckström. Muharrem Demirok var en bubblare.  Som jag skrev i det inlägget finns det tre falanger i Centern, som inte kan reduceras till höger-vänster bara.  Folkrörelsecentern/landsbygd Stureplanscentern CUF/Centerstudenter...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon