Sök
Stäng denna sökruta.

Vad skoldebatten borde handla om

  Förra veckan publicerade DN en artikel som jag trodde skulle leda till debatt men den försvann märkligt nog. Skriven av Vesna Prekopic, som bland annat skriver ledare åt vänstersajten Dagens Arena (betalad av LO och S).  Hon medger att texten satt långt inne men anför skälet skam. En annan teori är att hon som vänster medger att verkligheten inte matchar idealen, vilket kanske också påverkade. Men jag förstår att texten var svår att skriva för det handlar om våld och hot av barn. När barn är förövaren.  Hon var med och startade upp Fryshusets skola i Husby och skrev om det i Dagens Arena 2015 där idealismen blandades med sedvanlig kritik mot friskolor generellt.      Hon trodde verkligen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon