Sök
Stäng denna sökruta.

Expo och Migrationsverket

  I Sverige har vi en konstigt ordning att de myndigheter som styrs av regeringskansliet via regleringsbrev och vars uppgift är att objektivt och opolitiskt bara utöva det politikerna bestämmer sedan oklar tid tillbaka har så kallade "insynsråd".  Det ska "utöva insyn och ge råd till generaldirektören".  Men något protokoll behöver inte föras så att medborgarnas vet vad som händer och hur insynsrådet utövar insyn. En sluten insyn alltså det de bara invigda ändå får veta.  Migrationsverket har ett sådant.    Följande personer sitter där just nu är följande. Notera att V och SD saknas.   Nu när Malmer Stenergard är migrationsminister ersätts hon med någon annan moderat. Det intressant är också att alla inte är ledamöter. Kerstin Brunnberg...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon