Sök
Stäng denna sökruta.

Jackelén krävde ny intervju och fick det

  Ärkebiskop Antje Jackelén är inte bara en känd vänsterperson, hon är dessutom en känd vänsterdebattör och har tyvärr vridit en redan vänstervriden kyrka ytterligare dit. Hon har heller inte varit sen med att anklaga alla kritiker med allt möjligt.  Nåde den som inte hållit med.  Hon ska gå i pension nu och UNT ville göra en intervju. Inga konstigheter. Sajten Kyrklig dokumentation har begärt ut en mailkonversation och här börjar det intressanta.  Journalisten på UNT Mikael Stjernberg mailar henne och får en intervjutid. Med svar att Jackelén önskar att få samtliga frågor en vecka i förväg.  Tipstack till Andreas Henriksson.     Han reagerar som många att frågan är ovanligt och han ska återkomma, och skickar senare ämnen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon