Sök
Stäng denna sökruta.

Skärpta migrationsregler införda

  Det är mycket klagomål från aktivist-vänstern nu på att landet äntligen får rimliga lagar och regler inom många områden, som migration. En sak de, och andra, verkar ha missat är att det redan börjat, eftersom Migrationsverket fått kritik från bland annat Riksrevisionen. Så den 10 oktober 2022 infördes därför skärpta passkrav.  Man baxnar förstås. Fram tills dess har alltså alla som vill komma hit av olika migrationsskäl sluppit att bevisa sin identitet ordentligt. Inte undra på att vi har sjuka problem med att veta vilka som bor här idag.     Så innan dög det tydligen fint att ansöka om att invandra till Sverige av massa skäl utan att ha uppvisat passet rent fysiskt, vilket givetvis lett till massa...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon