En sammanfattning av svensk integrationspolitik

 

Kom hit och jobba! skrek Sverige efter andra världskriget, då vi istället för att som de flesta var ett fattigare land tjänat pengar på att exportera järnmalm till Hitler så att han kunde bygga vapen och Förintelseläger. 

Kom hit och jobba men du får ingenting när du kommer mer än ett jobb.

Du som kan jobba får jobba, resten lär du dig på vägen. Min egen farfar Gino kom från södra Italien till Asea i Västerås och den utländska arbetskraften byggde upp välstånd i Sverige. Och sina egna liv, från fattig till arbetarklass i välfärdslandet. Arbetskraftsinvandrarna lyfte sig själva och Sverige samtidigt. En ny chans. 

På 70-talet fick LO:s ”go home” genomslag i politiken när de äntligen fick betalt för sitt stöd till Socialdemokraterna och de köpta lagarna LAS och MBL ihop med ny migrationslagstiftning stängde arbetskraftsinvandringen för mycket lång tid. Kom hit och lev på bidrag, men inte jobb.

Du får absolut inte jobba och ta svenska arbetares jobb. 

Olof Palme köpte sig den socialistiska världens gunst genom personliga relationer och skattebetalarnas pengar via bistånd och åkte runt som Humanitär-Jesus för att hyllas. Hans arv lever vi med idag, när vi lagt 300 miljarder på bara senaste mandatperioderna på inte minst bistånd till samma kommunistiska länder. Palme hade ingen gräns på hur mycket han kunde spendera av andra människors pengar för att köpa sig en förljugen plats i historien. Vinnarna skriver historien. Sverige ska exporteras. 

Sverige är världens bästa land. Vi är bäst på allt. Inte minst är vi världens godaste folk och vill sprida vår visdom internationellt. Via FN, via bistånd, via besök från våra socialdemokratiska världsvägvisare. 

Vi ska exportera oss själva. Överallt. Om bara alla var svenska (socialdemokrater) skulle världen vara perfekt. 

Under 70-talet och 80-talet kom det chilenare, iranier,  turkar, greker och förföljda kristna från Mellanöstern, som syrianer och assyrier. Flyktingar. 

Nya sossar, tänkte sossarna. Dessa ska vi omvända. 

Och den svenska integrationspolitiken, där man i lag kräver att svenskar ska anpassa sig lika mycket i integrationen, kom till. Den nya generationens sossar som aktiverats i och med vänstervågen på 60-talet utvecklade det grandiosa samvete som fortfarande präglar svensk migrations- och biståndspolitik. 

Det är så synd om dig, lille mörkhårige vän. 

Kom, jag ska hjälpa dig. Du förstår så lite. Du kan så lite. Det kan inte vara lätt att vara du, som kommer från helt underutvecklade länder utan Den svenska socialdemokratin. Kom, jag ska ta hand om dig för alltid. 

Eftersom du är här nu, och är en stackars flykting, kommer vi tycka synd om dig resten av ditt liv. Jobba? Nej, det får du inte komma hit för. Vi har all arbetskraft vi behöver. Här får du bidrag. Jättemånga bidrag. 

Och här får du pengar för att behålla din kultur. Ditt främsta bidrag till Sverige är att du pratar ett spännande språk, har konstig ny mat och en så speciell kultur. Svensk kultur finns inte. Vi må vara världens bästa land på alla fronter men vi har världens tråkigaste kultur tyvärr och vi är så glada att du kan komma och vara exotisk här. 

Här får du årliga bidrag i all oändlighet för att starta föreningar. Kulturföreningar.

För det viktigaste, min exotiske vän, är att du behåller ditt språk och din kultur.

Eftersom alla vet att Sverige är värdens bästa land och alla vill bli svenskar är det så otroligt hög risk att ni utplånar er själva om ni inte får pengar till föreningar. Mycket pengar. Prata svenska är inte viktigt, fortsätt ni att bara prata med landsmän och lär för guds skull inte era barn svenska utan viktigare är att ni pratar era egna exotiska språk. 

Vi avskaffar alla skyldigheter. Stackars mörka människor, inte ska ni tvingas till något. Som att lära er svenska eller jobba. Alla vet att ingen människa, särskilt de som är inte är födda i Sverige, ska behöva pressas på något sätt. Då går de sönder. De är inte starka och kapabla, som svenskar, de är bräckliga och det är synd om dem. Försöker någon inbilla dig att du visst är kapabel och har skyldighet är det rasism.

Ingen kan tycka så synd om er som riktiga svenskar, som socialdemokraterna kan. Palmes döttrar och söner.  

Eftersom vi ju inte har någon svensk kultur finns det ingen kultur att lära sig. Tvärtom, ni ska lära de tråkiga svenskarna om er spännande kultur och de måste anpassa sig till er. 

Tolk hur länge som helst så ni slipper lära er ett enda ord svenska i hela livet. Massa rättigheter till hemspråk. Och kulturföreningar. Vi glömmer bort er där i förorterna. 

Kom och bo här. Ni behöver inte göra något. Ni får bidrag. Men bo inte där vi bor. 

Får du inte jobb? Svenskarna är rasister. Missar du bussen? Rasism. Hoppar du av skolan? Rasism. Det är någon annans fel om saker går dåligt för dig för du en stackare. Lär inte dina barn svenska, det gör inget att du inte kan det själv för du får ändå tolk. Och det är alla andras skyldighet att fixa att du förstår, inte du själv. Dig är det synd om. 

Vi startar olika myndigheter och ger ännu mer bidrag för att du ännu mer bara ska ha rättigheter och inga skyldigheter och anmäl alla som inte anställer dig. Anmäl för du har rätt att inte anpassa dig alls. Ingen arbetsgivare ska kunna kräva något av dig, som uniform eller att du kan svenska. Det är diskriminering. 

Kom hit till världens snällaste land. Här får ni bo helt i fred bara ni inte bor där svenskar bor. Så politiken kan låtsas att ni knappt finns. 

Vi skriver om våra bidrag och allt gratis ni får i världens bästa snällaste land på internet överallt så att alla väljer Sverige för sitt nya liv. Vi må har dåligt väder men vi har ingen kultur som stör er och inga krav. 

Kom till världens snällaste land. 

 

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!