Sök
Stäng denna sökruta.

Islamistiska skolor

Det har i flera år diskuterats om lämpligheten att ens ha konfessionella friskolor, det vill säga religiösa. Problemet man egentligen vill komma åt är islamistiskt drivna skolor, vilket man givetvis inte kommer åt om man ger sig på religiösa skolor. Judiska skolor och kristna skolor drabbas då lika mycket.  Detta är varför man inte kommer någon vart i det. Socialdemokraterna har velat låtsas att man bryr sig, medan MP, C och V kämpar med näbbar och klor att framför allt islamister fortsatt ska kunna pumpa skattebetalarna på pengar och indoktrinera ännu en generation ungar.  Problemet är islamistiska skolor, inte religiösa friskolor.  Och problemet löser man heller inte med ett förbud mot konfessionella skolor. Utan man måste förbjuda specifik muslimska konfessionella...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon