Granskning myndigheter att lägga ner – del 3

Jag fortsätter med min lista på vilka myndigheter som antingen borde slås ihop eller läggas ner helt. Regeringen måste bryta utvecklingen att antalet myndigheter bara sväller och ta tillbaka kontrollen här. Miljöpartiet är nästan lika bra idag som sossarna på att kräva nya myndigheter hela tiden, ett sätt att försäkra sig om att de och de sina ska kunna ha bra karriärsmöjligheter efter den politiska karriären. Och öka möjligheten för att utnämna folk till direktörer eller GD.    Klimatpolitiska rådet (lägg ner) Skapades 2017 och var ett krav från MP givetvis. Med den smarta konstruktionen att rådet själva ska utse sina efterträdare...... Hej demokratisk kontroll.    Problemet är också att detta är ett försök att införa en slags expertstyre, som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon