Regeringens första förslag

Alla går med spänd förväntan på hur den nya högerregeringen ska se ut. Vänstern i media har redan dammsugit internet på information om de tänkbara ministrarna så att allt ska hängas ut i det ögonblick regeringen presenteras. De felgissade och saknade kommer snabbt kastas respektive bli en samling av de små skelett man kan vaska fram. Vi vet att högern granskas betydligt hårdare än vänstern.  Dock kommer den här regeringen bestå av mestadels proffspolitiker utan skelett. Gissar jag. Det är väl en av fördelarna att ägna hela ditt yrkesliv åt politik - du har tänkt som en politiker från start. Det kommer inte bli något drev om barnflickor och TV-licenser, men allt gammalt kommer dammas av igen förmodligen. I...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon