Sök
Stäng denna sökruta.

Ibn Rushd – vilka är de?

I den pågående allt mer kritiska debatten om studieförbunden och fusket med bidragen finns det ett studieförbund som helt borde tas ifrån alla bidrag. Ibn Rushd.  2001 startade islamisterna i Islamiska Förbundet i Sverige (IFIS) sitt eget muslimska studieförbund. Idén hade de lärt sig från kompisarna i Socialdemokraterna, att via ett studieförbund både kunna fixa en massa jobb till sig själva och ofattbart mycket pengar.  IFIS i sin tur startade redan 1987, det är så länge vi tillåtit islamister att bygga upp sin verksamhet med skattepengar. De hade tålamod och fick hjälp av studieförbundet Sensus, som i sin tur bildades av flera olika kristna studieförbund och är det enda studieförbundet som alltså har religion i grunden. De hade ett...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon