Sök
Stäng denna sökruta.

Demokratisk kontroll över folkbildningen

Jag har länge granskat folkbildningen, en av landets största bidragskranar till olika vänsterprojekt. Som kunnat verka under flaggan folkbildning hur länge som helst. Visst gör studieförbunden också bra och nödvändiga saker men parallellt med det förekommer otroligt mycket fusk och kanalisering av skattepengar ut från staten via förbunden och ut till vänsteropinionsbildare.  Därför jag överlycklig att Riksrevisionen nu släpper en granskning av just studieförbunden idag - (Statsbidraget till studieförbunden - kontroll och uppföljning) De konstaterar precis som jag och andra efter mig som granskat studieförbunden att det finns massa "brister" (det vill säga fusk och avsaknad av kontroll).  Mer än 2 miljarder per år betalas ut till studieförbunden, varav ett är islamistiskt styrt (Ibn Rushd). 8 miljarder per mandatperiod...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon