Sök
Stäng denna sökruta.

Granskning myndigheter att lägga ner – del 2

Det här är fortsättningen på min granskning om vilka myndigheter som borde läggas ner eller slås ihop för att minska statsapparaten. Den sväller varje gång en sosse får nycklarna till Rosenbad så högern måste nu kavla upp ärmarna och verken utvärdera noga vilka myndigheter som är meningslösa, vilka som kan slås ihop och vilka som helt kan läggas ner.  Det finns till exempel en rad inspektioner, vars syfte bland annat att utvärdera försäkringarna, utfärda intyg etc.  Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen - slås ihop Inspektionen för socialförsäkringen -slås ihop Institutet för arbetsmarknads- och utbildningspolitisk utvärdering - slås ihop Att utvärdera är inte dåligt och de skapades under förra borgerliga regeringen. Problemet är mängden. På IAF jobbar 75 pers, på ISF 50 personer. Båda har...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon