Schulman-sossar

Amanda och Hanna, kända för att driva olika medieföretag med poddar, poddhosting, sminkföretag etc, gav sig nyligen in i valrörelsen genom att två dagar före valet i sina kanaler lägga upp en bild på sig och Magdalena Andersson med en lång uppmaning att rösta på Socialdemokraterna.  "Mina kära borgerliga vänner, en röst på Moderaterna, Liberalerna och KD är i själva verket en röst på SD. Jag vill inte leva i ett land där främlingsfientlighet sitter i regeringsmakt. Jag tror på omtanke och kärlek."Och sedan en hyllning till Andersson personligen.  Jag tvivlar inte att systrarna gjorde detta för att röstade på Socialdemokraterna men jag är rätt säker på att de knappast skulle göra det gratis. Givetvis har partiet betalat dem...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon