Energieffektivistering – ett låtsasförslag

Alla utom de 4 % som röstar på MP fortfarande vet redan att deras förslag aldrig bygger på vare sig forskning, fakta eller verkligheten. Det är drömmar. Rosa fluff fyllt med hopp och varmluft.  Det som nu har hänt har varit på gång länge, att Miljöpartiet förstörde hela vårt energisystem. Men inte ens deras väljare vill att elen stängs av och desperationen är påtaglig. Från firande till när tårtan över nerlagd kärnkraft fastnade i halsen och följande utspel där man dels kallar all kritik för hot och hat och försöker skylla ifrån sig, dels slänger fram saker som att ingen ska behöva betala höga elräkningar.  Deras lösning på elräkningar på 50 000 kronor i vinter och hot om att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon