Socialdemokraterna kampanjar på skattebetalarnas bekostnad

Varje val gör Socialdemokraterna så här. De överutnyttjar statsplanet för valkampanj och de planerar in besök som statsråd, som egentligen är sosse-kampanj och borde betalas av partier. 

John Norell la ut en sammanställning på Twitter, han är doktorand och fd ordförande för Fria Moderata Studentförbundet. 

Han har gått igenom hur besöken runt om i landet i augusti skiljer sig från resten av året. Det är lätt att konstatera att statsrådens resande skjutit i höjden just sista månaden innan valet jämfört med alla andra månader. En två- tredubbling 

Han har handjagat statsrådens resor och gjort ett dokument där man enkelt kan se ettmönster. 

Som Lena Hallengrens besök i Västerås som framför allt var sossekampanj i röda kampanjkläder, och givetvis själva syftet med resan. Notan skickade Hallengren till oss skattebetalare. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samma sak i Växjö. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morgan Johanssons besök i Sörmland var också förtäckt kampanj som ni kan se och de skäms inte ens utan lägger glatt upp de från skatt framfifflade kampanjinvesteringarna. Han har själv döpt bilden till VALRÖRELSE I NYKÖPING. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När Ardalan Shekarabi besökte Göteborg stod också kampanj på schemat såklart, framför allt det. Gratis är gott och fiffla är både han och resten av kollegorna vana vid som sossar vid makten. Han inledde den banan redan som SSU-ordförande som vi vet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arbetsmarknadsminister Nordmark, före detta TCO-ordförande följde också sossarnas kampanjplan och ”besökte” i tjänsten olika verksamheter i Norrland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här ser det ut val efter val. Sossarna fifflar med statsbudgetpengar för att få gratis kampanj trots att inget parti lägger mer pengar på valkampanjer eftersom LO köper sig inflytande varje val genom att donera stora pengar och har en stor kampanjapparat dedikerad bara för kampanj åt sossarna. 

Ett parti av fifflare. 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!