Sök
Stäng denna sökruta.

Socialdemokraternas smutsiga historia

I februari 2021 startade jag podden Radio Kamrat i syfte att ett avsnitt i taget sätta fokus på vänsterns historia i Sverige, på Socialdemokraternas och Vänsterpartiets historia med världens kommunister. Från ryska revolutionen 1917 och framåt.  Min tanke var att jag under tiden jag släppte alla avsnitt skulle lära mig och lyssnarna mer och mer om kommunismen och att jag vid valet 2022 skulle ha så mycket research att jag skulle kunna sammanfatta.  Det här är första delen av den sammanfattningen, som släpptes i poddformat i helgen. Texten kommer att vara fri för läsning fram till valet, sedan kommer den och resten av alla de artiklar jag kommer att lägga ut från podden, där varje avsnitt blir en artikel,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon