Sök
Stäng denna sökruta.

Magdalena Anderssons desperata brev

Socialdemokraterna har gjort ett av sina massutskick, igen. Förra valet skickade Peter Hultqvist ut ett brev till landets alla hyresgäster, med hjälp av Hyresgästföreningen såklart. Som ombesörjde utskicket.  Nu har detta brev landat på många människors hallmatta. "Jag var med och städade upp efter 1990-talskrisen när statsskulden skenade och räntan steg till 500 procent." Tipstack till Edward Blom som tagit bilden.  1992 höjde Riksbanken räntan till 500 % så det är 1992 och framåt hon uppenbarligen hänvisar till när hon höll i någon slags kvast i Rosenbad och städade och städade.  Stämmer det här då? Andersson ar 25 år 1992. Enligt hennes eget CV som ligger online tog hon examen från Handels det året och inledde sedan en forskarutbildning hon...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon