Sök
Stäng denna sökruta.

Så försöker S manipulera valet

Sossarna är erkänt dåliga valspurtare, även om de faktiskt gjorde en återhämtning förra valet så brukar det gå dåligt sista veckorna.  Det är då de slänger in olika brandfacklor som ska boosta siffrorna. Kommer ni ihåg Annika, den sjukskrivna mamman media "hittade" på Facebook 2014 och som hela medie-Sverige med hjälp av sossarnas enorma kampanj-apparat med lätthet sålde in till journalister som ville se en sosse-regering efter 8 år med Alliansen? På några veckor fick de allt att handla om sjukförsäkringen och vann valet.  Nu försöker de starta ett drev om att högern inte har sitt övertag online på grund av duktiga kommunikatörer utan på grund av trollfabriker.  Jag vet att det är lite enformigt att jag efter att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon