Ännu en skräp-rapport av AFA-aktivisterna Acta Publica

När nyheten släpptes idag presenterades denna rapport (vilket man inte gjorde om den förra om högerextrema ) som ett samarbete med Acta Publica och Expressen.  Det kallar rapporten "kartläggning av politiska kandidater med starka band till organiserad brottslighet.  Expressen är även bolagets kunder sedan länge, de har inga problem att publicera stulet material som vi vet. Att bolaget ägs av en gammal maoist ihop med olika vänsterextrema personer från AFA, som är lika terrorklassad som de MC-gäng de nu säger sig granskat, är inte media lika öppna med. Inte öppna alls faktiskt, den informationen får ni bara från fria källor och skribenter tyvärr. Varför media inte tycker läsarna ska informeras om vad avsändarna egentligen är för några är oklart men...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon