Search
Close this search box.

Acta Publica – obehagliga databaser och stulet material

Idag har Robert Aschbergs bolag Acta Publica publicerat "en rapport", en slags granskning av "högerextrema" politiker, påstår de. Rapporten är gratis att ladda ner. Jag har kollat i den. Landets SD-hatande vänsterdominerade medieelit gnuggade väl händerna av förtjusning.  Rubrikerna Aschberg och Co vill åstadkomma har media redan levererat - rubrikerna kom direkt i alla stora tidningar. Du laddar ner den här.  De påstår att de kartlagt 1100 personers liv och kallar dem högerextrema. Då tänker man direkt att för att kalla så många ett så kraftfullt ord så har de på fötterna.  Direkt får man dock veta att av dessa 1100 människor de byggt register baserat på åsikter kring är bara 289 personer politiker. Vad resten av människorna gör berättar de...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon