Har Helldéns cyklar fått cykla?

Jag vet att ni väntat, som stockholmare liksom jag som blev oerhört förvånade över att den stad vi lever i som inte har någon som helst plats för skräpiga el-skotrar plötsligt hade oändligt med plats för 5 000 hyrcyklar ingen stockholmare efterfrågat.  Helldén byggde sin "kalkyl" som vanligt på saker han hittat på i sitt huvud (han trodde att många skulle vilja hyra) och upphandlade ett privat bolag som med kraftigt rabatterade priser skulle sno så många kunder som möjligt av Tier som har hyrcyklar på el och el-sparkcyklarna.  Några 5000 cyklar har det tack och lov inte blivit men 900 stycken påstår han i DN. Men snittet kan ni ser i tabellen, i juli 656 hyrcyklar och 627 i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon