Och så lite miljö-hyckleri

Det är ändå härligt att bli uppläxad av olika miljötalibaner i media som ser sig som moraliskt överlägsna. Som bara vill göra planeten en tjänst helt osjälviskt genom att tala om att alla andra lever fel. Johanna Alkan Olsson är en av dessa lite bättre vetande människor med lite högre moral som vill uppfostra oss andra. Politikerna måste få alla andra att åka mindre bil. 2018 tyckte hon att alla borde flyga mindre. Hon tycker också att alla borde på på mindre yta. Det går för långsamt. Privatpersonen Johanna tycker till och med att det går balkongen hör och häpna. Hon tyckte 2018 även att alla borde flyga mindre. Men hur gör då Johanna privatpersonen själv för att hjälpa...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon