Kommer MP stanna eller åka?

Det är den stora frågan just nu och de jublar av lättnad för att de i augusti i flera mätningar ligger statistiskt säkerställt över spärren. Demoskop har av någon oklar anledning haft dem över hela sommaren medan övriga inte. Redan i juli låg MP över spärren i deras mätningar och de har legat högre hela våren på just MP av oklar anledning.  För en vecka sedan kom Novus med en ny mätning där MP plötsligt är över spärren med god marginal.  Sifo presenterade nästan samtidigt också en mätning över spärren.  Så hur såg de då ut inför de andra valen?  Inför valet 2018 låg Miljöpartiet under spärren fram till mars, då de halkade över och stannade över om än...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon