Sök
Stäng denna sökruta.

Vad Vi Vet och pengarna

Det är fortsättningen av granskningen jag publicerade igår av sajten som påstår sig förklara nyheter utan åsikter, bara fakta men i själva verket styrs av organiserade sossar och LO-lobbyister.  Presstöd, eller Mediestöd som det heter numera, fick de beviljat för 2021. Jag har fått ut ansökan och där framgår att sajten från början byggde sin affärsmodell på betalda annonser, som ska se ut som en artikel.  Som ni kan se påstår Vad Vi vet att deras innehåll "fungerar som en motvikt till fake news och spekulationer". Enligt ansökan har betalväggen "tagits emot väl" men det tar tid att bygga upp den, det vill säga intäkterna är med andra ord blygsamma.  Ni kommer ihåg att de på sajten påstår att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon