Sök
Stäng denna sökruta.

Ny sajt för sannings-förmedling

Kommer ni ihåg när olika människor, även politiker och media, påstod att det fanns filterbubblor? Märkligt nog pratar ingen längre om det. Vet ni varför? För att det var en teori, inte fakta. Det finns inga filterbubblor. Jag skrev om det i min bok Nätsmart redan 2016, när ordet filterbubblor dök upp hela tiden som ett bevis på att människor på grund av sociala medier hamnade i en bubbla där de till slut bara konsumerade media som bekräftade det de redan tyckte. Tills olika forskningsstudier visade att nä, det där stämmer inte. Folk har idag fler källor till information än någonsin, inte färre och de konsumerar inte alls bara saker i en bubbla.  En som försökte elda på det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon