Sök
Stäng denna sökruta.

Fastighetsskatten och sossarnas lögner

Magdalena Andersson är stressad över att högern synar deras kort vad gäller återinförande av fastighetsskatt inför valrörelsen. Hon vet att hon har inte minst en del grannar i Nacka som inte skulle rösta på S om detta blev känt.  Men givetvis kan en S-regering efter de vunnit återinföra fastighetsskatten, det är det inget snack om.  Att S är stressade nu bevisar inte minst det. I en intervju i Sveriges Radio som citeras i Aftonbladet i veckan förnekade hon det helt.  Helt absurt, heter det.  Men vad sa hon egentligen på raka frågor? "Vi har visat att vi inte VILL röra den". "Jag vet vad jag TYCKER. Men börjar jag ställa ut en massa röda linjer då riskerar jag att skapa låsningar efter...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon