Sök
Stäng denna sökruta.

Apropå vitbok

Det har blivit rabalder från vänster och media för att SD har anlitat en medlem att skriva deras vitbok, som ni kanske noterat. Huvudnyhet överallt.  Hans slutsatser har dock inte kritiserats, som att var tredje grundare kopplas till nazism eller fascism, utan bara det faktum att han har mage att dra dem som sympatisör. Men vitböcker, det har blev partier skrivit med varierande framgång. Som Socialdemokraterna. De skrev en egen när Göran Persson var partiordförande och behovet av att tvätta byken ren offentligt från IB-affären man 1998 till slut tog tjuren vid hornen och beslutade om vitbok.  Enn Kokk var den som fick äran. Men han var inte vem som helst utan inte bara medlem i S, han var...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon