Sök
Stäng denna sökruta.

Hilton och domedagen

En av samtidens kanske mest irriterande fenomen är välbetald medieelit som lever i sina bubblor, utan kontakt med det som slarvigt kan benämnas verkliga Sverige. Inte sällan bor de i någon av storstäderna, ofta i samma område som de flesta kollegorna. I Stockholm är det Södermalm, i Malmö på Möllan.  Från upphöjda positioner som krönikörer med fin byline har de gjort som yrke att berätta för mindre vetande (alla andra) hur saker och ting är, inte sällan med långa pekfinger och en egen uppfattning om moral som inte får plats på deras eget kontor ens. De har uppläxningen av pöblen som sitt livselixir. Hur ska mindre vetande (alla andra) annars få veta vad de gör fel, hur fel deras...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon