Sök
Stäng denna sökruta.

Miljöpartiet vill inte bygga höga saker

Om det inte är enorma vindkraftverk med hundratals ton tunga fundament det vill säga.  För så här tycker MP om de smala mobilmasterna - de tycker att de ska krävas långa handläggningstider och inte som idag betraktas som ringa avvikelse. I den här artikeln utvecklar MP i Sollentuna närmare att det är "absurt att betrakta mobilmaster som ringa". Återigen samma parti som vill hindra överklagande av boende på enorma vindkraftparker som dessutom till skillnad från mobilmaster låter högt och stör kraftigt boende. Att ha bra mobiltäckning av smala master som inte stör någon vill partiet stoppa eftersom "det inte är allmännytta" medan stora kinesiska företag ska inte bara få smälla upp enorma vinkraftparker till havs och förstöra havsmiljön för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon